HOROSCOP

213
HOROSCOP - horoscop-1418998130.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești într-o mare criză de timp și nu știi în ce parte să o iei. Ceri ajutorul unui coleg care pare ceva mai inspirat. În final, vei reuși să duci la bun sfârșit toate sarcinile grele.

Taur: Epuizare pe toate pla-nurile. Nu ești foarte eficient astfel că începi mai multe treburi și nu termini niciuna. Perioada următoare se anunță la fel de tensionată. Ai mare grijă cu cine colaborezi.

Gemeni: Vestea pe care o primești azi este picătura care a umplut paharul. Nu ar trebui să îți faci probleme, va trece repede starea această.

Rac: Nevoia de a obține un venit rapid este în creștere și ți se pare că bați pasul pe loc. Dai prea multă importanță unor probleme financiare care sunt mai puțin grave decât ți le imaginezi tu. Ar fi bine să te mai relaxezi un pic.

Leu: Ți se face cunoștință cu niște persoane care la prima vedere nu te impresionează prin nimic. Nu înțelegi ce ai în comun cu ele dar superiorii insistă să colaborați pentru sarcinile zilnice. Spre binele tău, ia-ți o zi liberă.

Fecioară: Concentrarea ta este la cote minime astăzi pentru că te preocupă cu totul alte lucruri. În așteptarea unui rezultat important, te cuprinde nerăbdarea la gândul că ai putea să ratezi alte oportunități.

Balanță: Prezența de spirit te scoate astăzi dintr-o situație extrem de neplăcută la locul de muncă. Spui exact ceea ce trebuie, cui trebuie și poți ieși basma curată.

Scorpion: Ți se cere eficiență astăzi la job și oricât de mult te străduiești tot nu duci la bun sfârșit ceea ce trebuie. Visezi cu ochii deschiși cel puțin în prima parte a zilei, fapt care te ține departe de realitatea din jur.

Săgetător: Ți se vor trimite numeroase semnale astăzi că este momentul să te retragi dintr-o afacere. Nu oferi bani cu împrumut pentru că persoanele din jur sunt neserioase.

Capricorn: Fără comunicare și înțelegere, nimic nu va mai funcționa în relația ta. Faci exact ceea ce ai promis că nu vei face niciodată, iar persoana iubită își cam pierde încrederea în tine. Încearcă să îndrepți lucrurile!

Vărsător: Treci printr-o perioadă delicată din punct de vedere profesional și din acest motiv ai nevoie de sprijin necondiționat. Te bucuri să ai alături prieteni pe care să te bazezi, însă acest lucru nu te consolează în totalitate.

Pești: Vrei să ai un stil de viață mai sănătos, dar nu știi de unde să începi. Te documentezi într-un domeniu care până mai ieri nu însemna nimic pentru tine. Crezi că informațiile te vor ajuta să te integrezi mai bine într-un anturaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cadoul perfect de Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sex și fotbal,  ca în România
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Amanta blondă și soția nervoasă
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sex cu femei  de pe tot globul
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : Femeile și... mașinile
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : De râsul lumii,  la locul de muncă
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : Legile lui Murphy despre sex
Pagina a fost generata in 0.5706 secunde