HOROSCOP

212
HOROSCOP - horoscop2-1418906217.jpg

Articole recomandate

Berbec: Prima parte a zilei se anunță plină de tensiune. Ulterior, vei vedea că lucrurile revin la normal și te vei putea bucura de o seară liniștită. Prea mult stres în ultimul timp.

Taur: Ești plin de nervi, de agitație și neliniște. Dacă vei continua pe acest drum, vei avea de pierdut. Ai mare grijă de sănătatea ta, nu o mai neglija.

Gemeni: Cele mai bune sfaturi pe care le primești sunt acelea pe care singur le-ai cerut. O persoană din familie îți va face o vizită fulger care te va bucura.

Rac: Vine sfârșitul de an și bilanțul problemelor rămase nerezolvate este cam mare. Ori iei măsuri urgente în acest sens, ori cazi în depresie.

Leu: O veste primită de la un vechi prieten te dă peste cap și nu ai nici cea mai vagă idee cum să acționezi. Adevărul este că nu prea ai trecut prin situații limită.

Fecioară: Banii sunt singura problemă cu care te confrunți azi. Dar cum tu ești o persoană foarte descurcăreață atunci când vine vorba despre bani, nu trebuie să te stresezi prea mult.

Balanță: Serviciul devine din ce în ce mai solicitant, dar singurul vinovat în toată povestea ești chiar tu. Motivul? Ai lăsat pe mâine ce puteai face azi. Ar trebui să înveți din asta.

Scorpion: Primești lecții de viață de la cele mai frumoase persoane din viața ta. Ești un norocos. Ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai lângă tine.

Săgetător: Preocupări din ce în ce mai mari referitoare la petrecerile ce urmează să aibă loc. Încearcă să te calmezi, altfel stresul va pune stăpânire pe viața ta.

Capricorn: Vrei să faci atât de multe schimbări în viața ta încât nu ai nici cea mai mică idee de unde să începi. Dar treptat, lucrurile se vor aranja perfect.

Vărsător: Imaginație bogată pentru o zi solicitantă. Ai mare nevoie de acest lucru. Ar fi indicat să ceri sfaturi din mai multe părți și să vezi încotro te îndrepți.

Pești: Stai în banca ta. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face azi. Ar fi minunat dacă ai ajuta mai mult. Fii generos!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sex cu femei  de pe tot globul
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : Femeile și... mașinile
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : De râsul lumii,  la locul de muncă
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : Legile lui Murphy despre sex
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Fun : Ce fac blondele  când vor cafea
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Fun : Un amant, doi amanți...
Pagina a fost generata in 0.4734 secunde