HOROSCOP

188
1
HOROSCOP - horoscop3-1418732321.jpg

Articole recomandate

Berbec: Regreți că ai dat sfaturi peste sfaturi și nimeni nu te ascultă. Ar fi bine să iei o gură de aer și să îi lași pe ceilalți să decidă asupra propriei vieți.

Taur: Ești dispus să faci atât de multe lucruri, încât nu ai idee cu ce să începi. Ai o poftă nebună de muncă și acest lucru te face plăcut în fața șefilor.

Gemeni: Ești o sursă reală de creativitate și toate planurile pe care le faci azi sunt bazate pe capacitatea ta de a vedea lucrurile în perspectivă. Nu investi prea mulți bani în noua afacere.

Rac: Vorbești fără să cunoști subiectul pe larg și acest lucru începe să îi deranjeze pe cei la care faci aluzie. Măsoară-ți cuvintele!

Leu: Ieși cu fața curată dintr-o situație în care ai intrat fără voia ta. Te arăți extrem de iritat de vorbele celor din jur și devii mult mai precaut.

Fecioară: Se anunță o zi extrem de plină de activități și încerci să faci față cu brio. Reușești să duci la bun sfârșit toate sarcinile de azi. Te remarci la locul de muncă.

Balanță: Apar câteva tensiuni în relația de cuplu, dar acest lucru nu va afecta sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt. Liniștea va veni curând.

Scorpion: O persoană mai în vârstă te va convinge că drumul pe care ai luat-o este unul anevoios și nu vei putea face față tuturor provocărilor. Ar fi bine să ții cont de acest sfat.

Săgetător: Nu înțelegi scopul moralei care ți se va face azi, dar te vei conforma și astfel spiritele se vor calma. Liniștea nu va dura foarte mult.

Capricorn: Prea multe detalii și nimic concret. Acesta este stadiul în care te afli în acest moment. Lucrezi mult, dar nu se vede niciun rezultat.

Vărsător: Studiezi comportamentul celor din jur și ajungi la concluzia că le tolerezi cam multe. Încearcă să nu mai fii atât de indulgent cu toată lumea, nu merită.

Pești: Ai situația sub control și acest lucru te face să fii plin de bucurie. Toată lumea ascultă propunerile tale. Traversezi o perioadă bună pe toate planurile.

Comentează știrea

berbec
17 decembrie 2014
hahaha! aiurea!

sfaturile sunt pe gratis... cine nu le urmeaza, o face pe riscul sau... nu prea regret nimic... iar n-ati nimerit-o!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4932 secunde