HOROSCOP

213
1
HOROSCOP - horoscop2-1418650262.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă vi se propune să deveniți asociat într-o afacere, vă recomandăm să nu vă pripiți. Astăzi vă cam lipsește simțul practic și riscați să luați decizii greșite.

Taur: Sunteți visător și aveți tendința să neglijați probleme importante. Nu este momentul să începeți activități noi, pentru că nu stați prea bine cu simțul practic.

Gemeni: Sunteți pornit să-i criticați pe toți cei din jur. Vă recomandăm să fiți prudent și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii.

Rac: Dimineață s-ar putea să fiți confuz și să nu puteți lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri.

Leu: Aveți de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânați problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare.

Fecioară: Intenționați să începeți o afacere, dar astăzi vă lipsește simțul practic. Vă sfătuim să mai așteptați până când veți vedea totul mai clar.

Balanță: Trebuie să luați o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteți nehotărât. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Scorpion: S-ar putea să constatați că planurile pe care vi le-ați făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutați într-o problemă de afaceri.

Săgetător: Dimineață sunteți confuz și s-ar putea să înțelegeți greșit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveți dificultăți de concentrare.

Capricorn: Vă cam lipsește simțul practic și ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. Nu abordați probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!

Vărsător: Dimineață nu sunteți prea bine dispus și nu reușiți să vă adunați. Vă recomandăm să nu vă asumați niciun risc. Astăzi, șansa nu este de partea dumneavoastră.

Pești: Se pare că nu prea aveți spor la serviciu, pentru că sunteți amețit și neîndemânatic. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și cu colegii.

Comentează știrea

berbec
16 decembrie 2014
doar azi

imi lipseste spiritual practic? e de bine.....

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cum superi garantat o blondă
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : Întrebări cu simțul umorului
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : Descindere în forță
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : Lecție de patriotism
Pagina a fost generata in 0.6541 secunde