HOROSCOP

166
HOROSCOP - horoscop3-1418389572.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață s-ar putea să întâmpinați probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizați. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Taur: Aveți succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază, primiți vești bune și astfel vă schimbați programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor.

Gemeni: Relațiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susțineți cu încăpățânare. Vă sfătuim să vă întrebați dacă nu cumva cei din jur au dreptate.

Rac: Dimineață faceți planuri de vacanță împreună cu persoana iubită. Sunteți bine dispus, pentru că vă simțiți înconjurat de prieteni adevărați. Țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență!

Leu: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Astăzi puteți să vă faceți proiecte de viitor și să vă folosiți cunoștințele teoretice.

Fecioară: Traversați un moment favorabil, în care aveți posibilitatea să vă asumați noi responsabilități sau să începeți o activitate extraprofesională. Puteți avea succes în activitățile intelectuale și sociale, ajutat fiind de farmecul personal.

Balanță: Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile. După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei.

Scorpion: Vă sfătuim să nu vă faceți un plan strict pentru astăzi. Dimineață sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei.

Săgetător: Dimineață aveți mult de alergat pentru niște probleme. Spre seară, vă pregătiți să plecați într-o călătorie în interes familial.

Capricorn: Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere rentabilă. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. În partea a doua a zilei, aveți musafiri.

Vărsător: Intuiția vă ajută să faceți schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Vă sfătuim să profitați de acest moment favorabil.

Pești: Aveți șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiți promovat. Veți avea res-ponsabilități mai mari, dar și câștigurile vor fi pe măsură. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5482 secunde