HOROSCOP

186
HOROSCOP - horoscop-1418306081.jpg

Articole recomandate

Berbec: Prietenii sunt extrem de importanți pentru tine astăzi, pentru că prezența lor îți face bine. Când cineva crede în tine cu tărie, parcă începi și tu să mai prinzi energie.

Taur: Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară. Dimineață vă puteți ocupa de afaceri și aveți ambiția să terminați lucrări mai vechi.

Gemeni: Dimineață vă hotărâți să plecați într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. Puteți să vă ocupați de probleme financiare, dar vă sfătuim să evitați speculațiile.

Rac: Măsoară-ți cuvintele cu cea mai mare atenție, pentru că o persoană din anturajul tău va încerca să-ți găsească tot felul de puncte slabe și defecte pentru a te exclude din plan.

Leu: Îți faci scenarii mult prea dramatice, dar tu știi că situația nu este chiar atât de neagră. Fii mai optimist, chiar nu ai motive de îngrijorare.

Fecioară: Părinții sunt cei mai buni sfătuitori ai tăi. Ai încredere deplină în cuvântul lor și știi că în acest fel nu vei da niciodată greș.

Balanță: Starea de neliniște care te acaparează azi este cauzată de stresul din ultimul timp. Încearcă să te relaxezi mai mult. Ai nevoie de liniște.

Scorpion: Destinația de vacanță este aleasă, dar nu ai dispoziția necesară de a pleca într-o călătorie. Te-ai închis prea mult în tine, ar fi bine să mai ieși în societate.

Săgetător: Ai câteva idei preconcepute care nu te lasă să mergi mai departe pe același drum ca până acum. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua decizia finală.

Capricorn: Dimineață, survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Vărsător: La serviciu, cineva îți va face o declarație, dar nu este cazul să o iei în serios. Ai grijă, pentru că în condițiile de față relația cu ființa iubită este pusă în pericol.

Pești: Ar fi bine să tratezi cu grijă orice mică problemă de sănătate, altfel riști să ai probleme în viitorul apropiat. Poți încerca să îți iei un concediu pentru a te revigora. .

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3258 secunde