HOROSCOP

276
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1390918981.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te desprinzi ușor, dar sigur de realitatea cotidiană și întreaga zi visezi cu ochii deschiși, iar nimic din ceea ce se întâmplă la locul de muncă nu te aduce cu picioarele pe pământ. 


Taur: Constați cu uimire că în ciuda tuturor eforturilor de a pune ordine în situația financiară, tot apar situații nefericite. O defecțiune a unui obiect din casă îți dă peste cap orice plan de a face economii. 


Gemeni: Toate discuțiile care se ivesc la locul de muncă ți se par extrem de neplăcute, așa că vrei să te faci dispărut. Simți când este momentul să te oprești din vorbit cu cei din jur.


Rac: O poveste de dragoste care părea compromisă își revine ca din senin, iar partenerul pare a reveni la sentimente mai bune. Te bucuri astăzi de momentele dulci de iubire.  


Leu: Ceri ajutor celor din jur pentru a pune la puncte detaliile unui eveniment de mare importanță pentru familie. Problemele organizatorice apar la fiecare pas, așa că te simți total depășit de unele evenimente care urmează.  


Fecioară: Astăzi ești destul de rupt de realitate astfel că vezi o singură latură a problemei pe care o ai de rezolvat. Nu ești deloc obiectiv, ba din contră putem spune că echidistanța îți este necunoscută. 


Balanță: Tensiunile din ultima vreme dispar ca prin minune, imediat ce termini un proiect personal important. Îți place liniștea care s-a instalat în tine și  faptul că ai devenit un real model pentru cei din familie.


Scorpion: Ești pus într-o reală încurcătură în iubire pentru că nu știi cum ar fi mai bine să acționezi. Treci de la o stare la alta, devii extrem de implicat, după care îți dai seama că exagerezi.


Săgetător: Prietenii te găsesc extrem de dur astăzi pentru că spui adevărul așa cum este. O astfel de metodă de comunicare nu este în avantajul tău, chiar îi face pe cei din jur să te privească cu destulă reticență.


Capricorn: Scoți la iveală unele aspecte ale personalității tale pe care mulți nu le-au cunoscut. De exemplu, firea ta conservatoare iese astăzi la suprafață și chiar îți pune bețe în roate la locul de muncă. 


Vărsător: Pentru prima oară după multă vreme renunți la a te victimiza în ochii celor din jur și îți asumi răspun-derea pentru ceea ce nu merge bine. Și pe plan amoros ești gata să îți asumi toate greșelile.


Pești: Stresul de la muncă are efecte dintre cele mai neplăcute asupra ta și îți afectează relația în care ești implicat. Persoana iubită nu înțelege de ce ești extrem de riguros și nimic nu te face să zâmbești.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Ianuarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4531 secunde