HOROSCOP

193

Articole recomandate

Berbec: Dimineață câștigați nesperat de bine într-o afacere. S-ar putea să vi se propună o colaborare. Vă sfătuim să refuzați, pentru că partenerul de viață ar putea să vă reproșeze că neglijați familia.

Taur: După-amiază este posibil să mergeți împreună cu prietenii la o petrecere. Vă recomandăm să fiți cumpătat, ca să nu aveți probleme de sănătate.

Gemeni: Sunteți într-o formă intelectuală foarte bună, care vă influențează favorabil relațiile cu cei din jur. Puteți avea succes în toate activitățile legate de familie și în afaceri.

Rac: După o perioadă mai dificilă pe plan financiar și sentimental, astăzi aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu vă susțineți opiniile cu prea multă insistență.

Leu: Pe plan social și material aveți un succes neașteptat. Vă recomandăm să profitați de șansele care vă ies astăzi în cale, dar să aveți răbdare și să nu forțați norocul.

Fecioara: S-ar putea să apară schimbări interesante, de natură să vă aducă multe satisfacții. Sociabilitatea și forma intelectuală în care vă aflați vă favorizează succesul pe plan social și profesional.

Balanță: Se pare că azi vă reușesc toate și sunteți tentat să credeți că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți ocazia să obțineți câștiguri nesperate.

Scorpion: Dimineață intervin evenimente neașteptate, care vă dau programul peste cap. Este posibil să vă vină în vizită musafiri din altă localitate. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Săgetător: Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzați, pentru că puteți să câștigați bine. Vă puteți ocupa de afaceri, întrucât aveți șanse să aduceți venituri suplimentare la bugetul familiei.

Capricorn: Dimineață sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. S-ar putea că după-amiază să vă schimbați programul și să vă ocupați de problemele unei persoane mai în vârstă.

Vărsător: Aveți succes la o întâlnire cu persoane importante. Cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile și pentru a vă face noi prieteni.

Pești: Este posibil să vi se propună un nou loc de muncă sau să intrați într-o afacere. Vă sfătuim să analizați cu atenție toate avantajele și dezavantajele, înainte de a lua o decizie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2238 secunde