HOROSCOP

311
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1377118104.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți de rezolvat o mulțime de problemele dificile. Dacă nu reușiți să vă controlați nervozitatea, există riscul să faceți gesturi pe care le veți regreta.

Taur: Este posibil să se accentueze dificultățile financiare și problemele sentimentale. Vă sfătuim să nu îi reproșați partenerului de viață că a făcut cheltuieli inutile.

Gemeni: Nu sunteți mulțumit de nimic și aveți tendința de a-i critica pe toți care vă ies în cale. Vă recomandăm să nu încheiați contracte.

Rac: Fiți prudent și temperați-vă nervozitatea! Altfel riscați să aveți probleme cu sănătatea. După-amiază, intrați în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să vă certați cu partenerul de viață.

Leu: Începeți ziua obosit și nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveți probleme la serviciu și cu partenerul de viață. Vă sfătuim să nu vă lăsați copleșit de un insucces în afaceri, chiar dacă pagubă nu este deloc neglijabilă.

Fecioară: S-ar putea ca partenerul de viață să vă înțeleagă greșit dorința de libertate. Aveți grijă ce și cum spuneți! La nervi, există riscul să rostiți cuvinte greu de iertat.

Balanță: Dimineață nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor eveni-mente neprevăzute. Nu este momentul să vă ocupați de afaceri, pentru că riscați să suferiți un eșec usturător.

Scorpion: S-ar putea să aflați că o persoană apropiată este grav bolnavă sau chiar mai rău. Vi se cere ajutorul și sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri, împreună cu prietenii.

Săgetător: Relațiile cu prietenii nu merg prea bine. Aveți tendința de a fi auto-ritar și vreți să vă impuneți punctul de vedere chiar și în familie, spre dezamăgirea partenerului de viață.

Capricorn: S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauza ideilor dumneavoastră nonconformiste. Vă sfătuim să nu vă enervați și să vă împăcați cu ideea că alții preferă cărările bătătorite.

Vărsător: Vă recomandăm să amânați întâlni-rile de afaceri, pentru că nu sun-teți în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Este indicat să evitați deciziile importante, mai ales la locul de muncă.

Pești: Relațiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viață s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerările. Vă sfătuim să dați dovadă de tact și să țineți cont de părerile unei persoane mai în vârstă din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5853 secunde