HOROSCOP

589
HOROSCOP - horoscop13497270061351719827-1352101577.jpg
Berbec: S-ar putea ca o fostă iubire să încerce să revină în viața dvs.. Din principiu, refuzați întâlnirile care ar avea loc doar "de dragul vremurilor bune de altădată" și bine faceți!


Taur: Nu reușește nimeni să vă convingă să faceți altceva decât ceea ce v-ați programat. Cel puțin, asta este impresia pe care o lăsați celor din jur. Dar, dacă vi se propune o colaborare, deveniți receptiv.

Gemeni: Sensibilitatea de care dați astăzi dovadă îl impresionează plăcut pe parte-ner, iar dorința dvs. de a vă dedica întreaga zi familiei va fi o adevărată surpriză pentru el. Relația de cuplu va avea de câștigat.

Rac: Sunteți receptiv la critici care vin din partea prietenilor, dar și mai receptiv la complimente care vin din partea unor persoane cunoscute de curând. Dacă sunteți singur, e bine să știți că printre acestea s-ar putea afla și sufletul dvs. pereche.

Leu: Nu puneți la inimă chiar tot ce vă spune astăzi partenerul! Multe cuvinte sunt rostite la supărare. Încercați să restabiliți echilibrul între carieră și familie!

Fecioară: Folosiți aces-te zile pentru a face acele schimbări pe care le doriți! Sau măcar începeți să și acționați. Chiar dacă marile transformări nu se întâmplă peste noapte, întot-deauna e nevoie de un prim pas!

Balanță: S-ar putea ca o problemă financiară să provoace tensiuni între dvs. și partener. Soluția ar putea fi găsită mult mai ușor dacă ați accepta că nu doar prioritățile dvs. contează.

Scorpion: Dimineața sunteți impulsiv și riscați să provocați certuri cu aproape toată lumea, pornind de la tot felul de fleacuri. O plimbare sau film v-ar putea scoate din această stare.

Săgetător: Aveți nevoie de măcar o zi de odihnă adevărată și chiar vă hotărâți să petreceți o zi liniștită în familie. Prietenii nu sunt de acord cu această decizie și, vreți sau nu vreți, sunteți luat pe sus în oraș ca să vă distrați.

Capricorn: De obicei, vă ascundeți sentimentele, nemulțumirile sau oboseala și aveți grijă mai întâi de cei apropiați și abia după aceea de dvs. Astăzi vă restabiliți prioritățile și vă gândiți mai întâi la propria persoană.

Vărsător: Astăzi sunteți omul care aduce… pacea. Dacă lucrați, reușiți să domoliți furia șefilor provocată de un coleg, iar dacă participați la un eveniment, restabiliți armonia tulburată de atitudinea unuia dintre invitații nemulțumiți.

Pești: Creativitate și ori-ginalitate. Acestea sunt punctele forte care vă evidențiază astăzi în orice context profesional și, mai ales, în orice competiție, oricât de dură. Chiar dacă e weekend, ar fi bine să vânați orice ocazie ce poate deveni șansa de afirmare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Discuția dinainte de culcare
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Proaspeți căsătoriți cu probleme
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Vițelul fără mamă
Pagina a fost generata in 0.3585 secunde