HOROSCOP

385
HOROSCOP - 236491horoscop-1346444826.jpg
Berbec: Conversațiile zilei se desfășoară de pe poziții de forță, dar sunt pe placul tău, pentru că îți place să comunici mai vehement și cu patimă. Ai argumente forte la orice provocare.


Taur: Sufletul tău primește o veste neplăcută, care-ți taie tot elanul de a continua o acțiune care părea foarte promițătoare la început. Ești dezamăgit profund, însă trebuie să treci mai departe.


Gemeni: Este o zi veselă, în care ai multe motive de distracție alături de oameni la fel de dornici de amuzament ca și tine. Ar fi o zi potrivită pentru a merge la dans, la un spectacol de comedie. 


Rac: Ai mare grijă până unde întinzi azi disputa care începe, pentru că există riscul să scape de sub control și să genereze o ruptură dureroa-să. Ești pe cale să-ți pierzi un prieten.


Leu: Ai o reacție necon-trolată într-un moment critic și faci cuiva o surpriză neplăcută prin comportamentul tău. Vei regreta după aceea cele spuse, dar orgoliul nu te lasă să-ți ceri scuze.


Fecioară: Inima te cheamă spre un loc de care ești puternic atașat emoțional, de care îți era dor sau unde te așteaptă cineva drag și abia aștepți să ajungi mai repede la destinație.


Balanță: Nu te lași în-vins cu una, cu două, chiar dacă discuțiile acestei zile pot fi cam agresive. Ai și tu argumentele potrivite pentru a te face ascultat, totul e să rămâi calm în orice situație.


Scorpion: Trebuie să îmbraci haina de judecător și să analizezi la rece o situație care conține unele fisuri. Dacă te implici emoțional, nu vei putea extrage o concluzie corectă.


Săgetător: Ești foarte atent la informațiile pe care ți le transmite un specialist, pentru că va veni o zi când vei putea pune în aplicare sfaturile acestuia. Primești o lecție excelentă de viață.


Capricorn: Chiar dacă se mai încing dispute aprinse în grupul în care te afli azi, imediat se va restabili armonia, pentru că cei care ridică azi tonul de la orice își dau imediat seama că nu e atitudinea potrivită.


Vărsător: Parcă ai fi prins într-o capcană și nu mai găsești ieșirea, deoarece toate stau pe loc astăzi, ceea ce te irită la maximum. Zi mersi că nu dai înapoi, deoarece o pauză nu strică nimănui.


Pești: Te simți bine în pielea ta pentru că primești din jur numai semnale de simpatie și de respect la adresa ta. Observi în ochii multora mai mult interes pentru persoana ta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : Ruine vis-à-vis de primărie
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.7541 secunde