HOROSCOP

486
1
HOROSCOP - horoscop2012-1346263064.jpg
Berbec: Trebuie să cântărești bine fiecare decizie cu iz financiar, pentru că ai două facturi la fel de urgente de plătit în același timp. E vremea unui bilanț extrem de obiectiv asupra bugetului actual sau viitor.

Taur: Deși îți place pro-vocarea, e greu pentru tine să lași trecutul în urmă și faci tot posibilul să îți croiești drumul către noile perspective, ținând cont de experiențele deja acumulate.

Gemeni: Te simți blocat într-un punct mort în care nici măcar să visezi nu mai ai curajul. Ți-e teamă că planurile tale nu mai pot ajunge acolo unde ți-ai propus, dar nu e decât un hop trecător.

Rac: Nici nu îți dai sea-ma cât de valoroși sunt prietenii pe care îi ai. Treci prin-tr-o situație pe care crezi că o poți gestiona de unul singur, dar vei descoperi că îți lipsește un anumit detaliu.

Leu: Verdictul pe care îl primești azi nu poate mulțumi pe toată lumea pentru că, oricum ai privi lucrurile, cineva are de pierdut. Altul are câștig de cauză dar măcar e o rezolvare care va calma spiritele.

Fecioară: Ești implicat într-un proiect promițător care, oricum l-ai dezvolta, va ajunge la rezultate satisfăcătoare. Fiind atât de motivat, depui toate eforturile de care ești capabil și reușești.

Balanță: Veștile care sosesc azi au un efect negativ asupra psihicului tău. Pesimismul pune stăpânire pe tine și anturajul în care te afli nu te ajută cu nimic.

Scorpion: Stai ca pe ghimpi în așteptarea unui eveniment căruia îi acorzi o semnificație cu totul specială. Îl privești ca pe un mare motiv de fericire și speri să se materializeze cât mai curând.

Săgetator: Aruncă o pri-vire înapoi în timp pentru că ai făcut cândva o promisiune unui amic, dar ai uitat să o onorezi. Ori îți atrage atenția că faci pe niznaiul, ori îți aduci brusc aminte de promisiunea ta și vei încerca să te ții de cuvânt măcar acum.

Capricorn: Nu e bine să creezi precedent dacă descoperi minciuni sau erori. O eroare netaxată la momentul potrivit poate avea urmări mult mai grave.

Vărsător: Se deschide o perspectivă foarte bună la orizont care entuziasmează la maximum. Nu mai ai răbdare, deja te apuci serios de treabă convins că te apropii vertiginos de țelul la care visezi.

Pești: Amintirile din trecut revin în atenție printr-un eveniment cu un impact emoțional maxim. Poate treci printr-un loc de care ești foarte atașat și aceste senzații renasc în tine la fel de intens ca odinioară.


Comentează știrea

christian louboutin new york
28 februarie 2014
christian louboutin new york

www uk christian louboutin shoes Stiri Fun : HOROSCOP | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin new york http://community.planetfinds.com/images/christian-louboutin-size-chart.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 29 August 2012
Stire din Fun : Ce se petrece în mintea femeilor...
Pagina a fost generata in 0.2587 secunde