HOROSCOP

366

Articole recomandate

Berbec: Apare nevoia de a studia. Și nu e vorba de a te pune o zi-două cu burta pe carte pentru a trece un examen, ci va trebui să stăpâniți temeinic un domeniu al cunoașterii de care aveți nevoie în activitatea dumneavoastră.

Taur: Vă gândiți serios că trebuie să vă schimbați în totalitate atitudinea legată de bani. Se simte nevoia unei strategii financiare pe termen lung. Ar fi bine să vă faceți un registru în care să notați atât veniturile, cât și cheltuielile.

Gemeni: Partenerul de viață încearcă să aducă ceva mai multă ordine în viața dumneavoastră. Sunteți un dezordonat prin excelență și nu vă place când altcineva vrea să vă organizeze.

Rac: Programul zilnic nu este corect alcătuit, din moment ce nu vă ajunge timpul pentru a rezolva toate problemele. Undeva este nevoie de o schimbare.

Leu: Pentru a avea mai mult succes atunci când abordezi o persoană de sex opus, nu este suficient să te îmbraci provocator. Gesturile și atitudinea contează la fel de mult.

Fecioară: Reacționați pozitiv la sfaturile venite din partea unor persoane din familie. Știți că acestea vă doresc binele, așa că ascultați cu atenție tot ce au de spus.

Balanță: Cunoașteți o persoană care pe viitor poate să vă devină prieten apro-piat. Prima impresie contează mult, așa că ar fi bine să fiți atent la ceea ce spuneți și la ceea ce faceți astăzi.

Scorpion: Începeți încă de pe acum să faceți calcule în legătură cu bugetul pe care îl veți avea la dispoziție pentru vacanță. Concluziile nu sunt extrem de optimiste.

Săgetător: Mai degrabă simțiți lucrurile, decât să le gândiți. Inima este cea care vă guvernează pe parcursul acestei zile, chiar dacă este vorba despre proiecte care ar necesita și participarea rațiunii.

Capricorn: Vă retrageți în bârlogul propriu, deoarece e una din acele zile în care vă gândiți cu seriozitate la ce aveți de făcut pe termen mai lung. În astfel de împrejurări, nu acceptați niciun sfat.

Vărsător: "Spune-mi cu cine te însoțești, ca să îți spun cine ești" e un proverb valabil și pentru dumneavoastră. Alegerile pe care le faceți acum în materie de persoane vor influ-ența decisiv evoluția dumneavoastră pe viitor.

Pești: Proiectele pe ter-men lung sunt binevenite pe plan profesional, deoarece - în caz că vă doriți o schimbare - acum este momentul potrivit pentru a acționa. Așadar, la treabă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Mai 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Fun : Horoscopul dragostei pe luna MAI
Pagina a fost generata in 2.0178 secunde