HOROSCOP

359
HOROSCOP - image121-1331042348.jpg
Berbec: Dacă dorești să pleci la drum, este bine să știi că șansa este de partea ta, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber îți va permite să te întâlnești cu prie-tenii și să petreci clipe relaxante.

Taur: Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune că ai rezolvat ceea ce ți-ai propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele te va obosi și ar fi bine să faci un efort și să mai lași câte ceva de la tine.

Gemeni: Unele activități gospodărești pe care le-ai tot amânat vor deveni urgente și vei fi obligat să-ți reorganizezi programul pentru timpul liber.

Rac: Dări de seamă, decizii și nu în ultimul rând călătoriile de studii, toate îți vor da de furcă. Mintea îți este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăștiat, așa că este cazul să fii prudent în luarea deciziilor.

Leu: Este foarte posibil să cunoști pe cineva, care îți va fi de un real folos, în viitorul apropiat. În discuțiile pe care le vei avea, fii atent la tot ce spui, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care dai dovadă, nu va trece neobservată.

Fecioară: Relațiile tale cu colaboratorii ar putea fi mai tensionate dacă vei încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care dorești să pleci în-tr-o călătorie, vei primi o aprobare sau actele de călătorie.

Balanță: Este foarte posibil să primești vești de la cunoștințele aflate pe alte meleaguri. În cazul în care ești implicat în afaceri cu persoane străine, mare atenție, căci ceva îți va bloca inițiativele.

Scorpion: În cazul în care îți dorești de mai mult timp să faci o schimbare în plan profesional, oportunitățile nu se vor lăsa prea mult așteptate. Totul este să nu te grăbești.

Săgetător: La serviciu vei avea o mică realizare; este posibil să faci o bună impresie șefului. De asemenea este posibil să demarezi o activitate care te va entuziasma.

Capricorn: Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va crește vertigi-nos. Ai putea să îți consolidezi relația cu ființa iubită. La slujbă va trebui să faci față unei activități dificile.

Vărsător: Ai tendința de a cheltui mai mult decât câștigi, ceea ce îți poate accentua problemele cu care te confrunți în plan financiar. Din punct de vedere sentimental există toate condițiile pentru a avea o reușită.

Pești: Eforturile pe care va trebui să le faci vor fi mari, ceea ce te va ține încordat o bună bucată de vreme. Ai de purtat discuții referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturajul tău te vor susține într-o controversă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Martie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 06 Martie 2012
Stire din Fun : Cauzele spondilozei
Luni, 05 Martie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.8582 secunde