HOROSCOP

552

Articole recomandate

Berbec: Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.

Taur: Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii!

Gemeni: Grijile pe care vi le faceți nu sunt justifi-cate. Aveți șanse reale de reu-șită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți se datorează oboselii acu-mulate. Ocupați-vă de activități de rutină și odihniți-vă mai mult!

Rac: Sunteți cam con-fuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai in vârstă.

Leu: Nu sunteți în formă și nu vă simțiți în stare să terminați o lucrare importantă. Vă recomandăm să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia.

Fecioară: În prima parte a zilei, o cunoștință vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veți avea de câștigat și dumneavoastră pe plan financiar.

Balanță: S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude. Fiți mai diplomat!

Scorpion: S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului! Ar fi bine să acor-dați mai mult timp odihnei.

Săgetător: Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace!

Capricorn: S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. Se pare că sunteți obosit și indispus.

Vărsător: Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele. Încep să apară satisfacțiile materiale. Evitați speculațiile!

Pești: Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați calm, până lămuriți situația.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Ianuarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5535 secunde