HOROSCOP

342
HOROSCOP - astrologie-1328184687.jpg
Berbec: Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă dați dovadă de răbdare.

Taur: Din cauza dificultăților financiare, nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteți baza pe intuiție.

Gemeni: Dimineață, s-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

Rac: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. După-amiază, o rudă bolnavă vă cere un împrumut.

Leu: Aveți ocazia să re-zolvați o problemă senti-mentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. Vă sfătuim să vă puneți ordine în idei.

Fecioară: Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice.

Balanță: Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeți alta, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați!

Scorpion: S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Ar fi bine să vă relaxați și să acordați mai mult timp odihnei.

Săgetător: Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace!

Capricorn: Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați calm, până lămuriți situația.

Vărsător: Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele. Încep să apară satisfacțiile materiale. Evitați speculațiile!

Pești: S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude. Fiți mai diplomat!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : Regulile unei căsnicii de durată
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui bărbat
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Boala lui Calache
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.392 secunde