HOROSCOP

647
HOROSCOP - hinduastrology20121328101683-1328138264.jpg
Berbec: Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Din acest motiv, sunteți indispus și puteți deveni irascibil. Păstrați-vă calmul și ascultați sfaturile prietenilor!

Taur: Dimineață s-ar putea să fiți agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Vă sfătuim să nu vă ieșiți din fire, altfel riscați să vă complicați situația.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

Rac: S-ar putea să fiți dezamăgit de un prieten.

Vă sfătuim să fiți mai prudent decât de obicei. Amânați inves-tițiile! După-amiază, o rudă bolnavă vă cere un împrumut.

Leu: Vă enervați din cauza unui coleg de serviciu care vă face greutăți. Nu este momentul să luați decizii importante. S-ar putea să fiți confuz și să nu vă puteți con-centra. Vă sfătuim să vă puneți ordine în idei.

Fecioară: Astăzi este indicat să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii. Diminea-ță s-ar putea ca o rudă să vă ceară un împrumut. Vă sfătuim să nu o refuzați, dacă puteți.

Balanță: Sunteți nervos și aveți tendința să-i criticați pe toți cei din jur. Vă sfătuim să vă temperați, ca să nu vă îndepărtați prietenii. Aflați că veți primi vizita unei rude din altă localitate.

Scorpion: Se pare că vă simțiți obosit și fără chef de muncă. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și să vă dedicați unor activități de rutină. Ar fi bine să vă relaxați și să acordați mai mult timp odihnei.

Săgetător: Este posibil să aveți dificultăți de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă lăsați pradă melancoliei! Puteți avea spor la treburi casnice. Vă recomandăm să fiți mai atent cu partenerul de viață.

Capricorn: Dimineață vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvați problemele de familie.

Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației. Vă sfătuim să nu vă implicați în afaceri.

Pești: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să țineți cont și de dorințele sale. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Boala lui Calache
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui bărbat
Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Iarna pe nepregătite
Pagina a fost generata in 2.1505 secunde