"Ho, nebuno, nu mă mușca!"

1040
Femeia este o ființă pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pământ după chipul și ase-mănarea Lui, deși toți o preferă după chipul și asemănarea Pamelei Anderson. 


Femeile sunt de două feluri: tinere și foarte tinere.


Cele mai în vârstă intră în categoria femei bine. Femeile bine sunt acelea care au împlinit 50 ani și de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanță vârsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Așa că, dacă o femeie folosește 20 de cosmetice poți să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deși pri-mește deja pensie.


Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calita-te a femeii este zes-trea. Cel mai mare defect al femeii este mai-că-sa. Dar așa cum s-a inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot așa se încearcă o altă invenție: zestrea fără nevastă și soția fără soacră.


Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. Cică Eva a păcătuit când a mușcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, când mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigându-i: "Ho, nebuno, nu mă mușca!". Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, când a ieșit el din cameră, avea urme de mușcătură pe gât, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a șoptit vecinei: "Acum pleacă repede, că dacă vine acasă șarpele, s-a zis cu noi!". Eu l-am întrebat: "Despre ce șarpe vorbești, că acasă nu trebuie să vină de-cât mama!".

Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toți sfinții, așa cum scrie la Biblie. Când s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai și abia după două luni s-a întors. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : Ruine vis-à-vis de primărie
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 30 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.6572 secunde