Mai multe ştiri online:

Golf și secrete între amici

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Patru amici, toți patroni de firme, se întâlneau săptămânal la o partidă de golf. Trei dintre ei erau deja pe teren și-l așteptau pe cel de-al patrulea. Între timp fiecare își lăuda fiul. 
Primul zice: 
- Fiul meu o duce foarte bine! A început-o ca tâmplar și acum e directorul unei firme producătoare de mobilă. Are bani gârlă și chiar luna trecută i-a luat iubitei o casă nouă! 
Al doilea: 
- Fiul meu și-a început cariera ca vânzător și acum a ajuns patronul unui mare concern. Afacerile îi merg așa de bine, încât în ultimele două luni i-a făcut iubitei cadou un Ferrari! 
Al treilea: 
- Fiul meu a fost curier și acum e director de bancă! Are o avere imensă! De sărbători, i-a făcut cadou iubitei un pachet de acțiuni Deutsche Bank!
Când a ajuns cel de-al patrulea amic pe teren, l-au întrebat de fiul său.
- Nu sunt foarte mulțumit de el! De ani de zile lucrează la un coafor și, nu de mult, am aflat ca e homosexual! Dar, trebuie să recunosc că se descurcă destul de bine... De la ultimii trei iubiți a primit o casă nouă, un Ferrari și un pachet de acțiuni Deutsche Bank!
Distribuie :

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8509 secunde