Galerie FOTO. Cele mai bune glume despre "Ziua Izabellei"

1416
1

Articole recomandate

Mobilizarea pe Facebook poate să capete aspecte amuzante. Un eveniment postat de o adolescentă din Constanța a reușit să strângă în scurt timp câteva zeci de mii de susținători. "Ziua Izabellei" a pornit de la o greșeală nevinovată a unei fete care nu știa să folosească Facebook și a ajuns viralul României. Imaginile sunt un pamflet, tratați-le ca atare!






Fata din Constanta a vrut să-și impresioneze gașca de prieteni de pe Facebook și a setat o pagină de eveniment în care anunță ca pe 14 martie urmează să adauge un trandafir în buchetul vieții. Peste 162.000 de persoane au fost invitate, 64.000 au confirmat prezența la petrecerea puștoaicei. Evenimentul a devenit viral în doar câteva ore, iar glumele se țin lanț. 


































































Comentează știrea

MARIA
14 ianuarie 2015
Angajari in Constanta

Angajam modele pentru videochat,cu sau fara experieta,in deplina legalitate. Conditiile de angajare:minim 18 ani,seriozitate si ambitie. AriaStudio ,singurul studio care ridica videochatul la rang de arta! Deviza noastra este "Invata sa faci bani cu mintea si nu cu trupul!".Oferim modelelor o pregatire continua,invatandu-le tactici si jocuri de seductie prin care sa castige bani intr-un mod inteligent. Intreaga echipa este formata din personal feminin, modelelor noastre li se respecta intimitatea si confidentialitatea. Alatura-te echipei noastre pentru a fii respectata ,apreciata si pentru a lucra din placere intr-un ambient placut! Munca din pasiune exista,la AriaStudio! Contact: 0721133353-Maria , www.ariastudio.ro , [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4179 secunde