Ești angajată!

872
Ești angajată! - estiangajata-1458312005.jpg

Articole recomandate

Într-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost călcată de un autobuz și a murit. Sufletul ei a fost întâmpinat la porțile Raiului de către Sf. Petru în persoană:

- Bine ai venit în Rai. Înainte să te instalezi aș vrea să îți mărturisesc faptul că avem o mică problemă. Vezi tu, n-am mai avut niciodată un director de la resurse umane care să ajungă până aici și nu suntem prea siguri ce să facem cu tine.

- Nicio problemă, doar lăsați-mă înăuntru.

- Aș vrea eu, dar am ordine de sus. Vei petrece o zi în Iad și una în Rai și apoi vei alege în care din ele vei vrea să-ți petreci eternitatea.

- De fapt eu m-am decis. Prefer să rămân în Rai.

- Îmi pare rău, regulile sunt reguli.

Și astfel Sf. Petru o pune într-un lift care a dus-o direct în Iad. Ușile s-au deschis și ea s-a găsit călcând pe iarba verde a unui teren de golf minunat. Mai departe era un local și în fața ei erau toți prietenii ei, directori cu care lucrase, toți o aclamau și i-au urat un bun venit în urale puternice. Au alergat spre ea, au sărutat-o pe ambii obraji și au discutat despre vremurile trecute. Au jucat o rundă excelentă de golf apoi, seara, s-au dus în local unde a mâncat o cină excelentă formată din friptură și homar. A făcut cunoștință și cu Diavolul, care era de fapt un tip de treabă (chiar drăguț) și s-a distrat de minune spunând bancuri și dansând. Toți au dat mâna cu ea și și-au luat rămas bun în timp ce se urca în lift.

Următoarea zi și-a petrecut-o în Rai odihnindu-se pe nori și cântând la harpă. S-a distrat de minune și cele 24 de ore au trecut au trecut fără să-și dea seama. Sf. Petru a venit și a întrebat-o:

- Deci, ai petrecut o zi în Iad și una în Rai. Acum alegeți unde vrei să petreci eternitatea!

- Nu credeam c-am să spun asta, adică, în Rai a fost frumos, dar cred că m-am simțit mai bine în Iad.

Așa că Sf. Petru a escortat-o la lift și femeia s-a reîntors în Iad. Când ușile s-au deschis, a găsit un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi și mizerie.

Prietenii ei erau îmbrăcați în zdrențe și colectau gunoiul în saci. Diavolul a venit și el și și-a pus brațul în jurul ei.

- Nu înțeleg, spuse femeia tremurând, ieri când am fost aici era un teren de golf și un local unde am mâncat homar, am dansat și m-am simțit foarte bine. Acum nu mai e decât pustiu și gunoi, iar prietenii mei sunt toți mizerabili.

Diavolul s-a uitat la ea și a zâmbit spunându-i:

- Ieri te recrutam. Azi ești angajată…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Fun : Cum  să-ți intimidezi profa
Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Fun : Blondele, tezaur național
Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Fun : Și urâtă și cu tupeu!
Sâmbătă, 19 Martie 2016
Stire din Fun : Nu angajați  căpitani bâlbâiți
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : Sex cu soția  vameșului
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : Cine pe cine înșeală
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Fun : Blonda nu o nimerește din prima
Pagina a fost generata in 1.1373 secunde