Mai multe ştiri online:

Dorința unui preot înainte să-și dea sufletul

Ştire online publicată Luni, 24 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bătrân preot era pe moarte. Când a simțit că i se apropie clipa a trimis după agentul său fiscal și avocatul său, ambii din parohia sa. Când au ajuns, aceștia au fost îndrumați spre dormitorul său. Când au intrat, bătrânul preot i-a prins de mână, rugându-i să stea de o parte și de alta a patului său. O vreme au stat cu toții în tăcere, preotul zâmbind și privind țintă în tavan.

Atât avocatul, cât și agentul fiscal se simțeau flatați că bătrânul preot i-a chemat să-i fie alături în ultimele clipe, dar totuși erau mirați fiindcă nu-și aduceau aminte ca preotul să fi manifestat vreo simpatie oarecare pentru ei. În cele din urmă, avocatul întreabă:

- Părinte, de ce ne-ai chemat chiar pe noi să-ți fim alături?

Adunându-și ultimele puteri, cu o voce slabă, preotul răspunse:

- Iisus a murit între doi hoți și așa vreau să mor și eu…

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8431 secunde