€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Dilema bărbatului căsătorit ajuns la bordel

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soția sa, se hotărăște să meargă la bordel. Se duce, intră înăuntru și se fac două uși. Pe una scrie „căsătoriți“, pe alta scrie „necăsătoriți“.

Se gândește să-și dea jos verigheta, dar, om cinstit, intră la „căsătoriți“.

Acolo, alte două uși: pe una scrie „cu chestie mică“, pe alta, „cu chestie mare“. Neștiind care-s pretențiile acolo, om modest, deschide ușa la „cu chestie mică“. Din nou, două uși: pe una scrie „cu bani mulți“, pe alta, „cu bani puțini“. Modest, intră la cu „bani puțini“ și se trezește direct în stradă, unde un automat îi oferă un bilețel pe care scria:

„Bani nu ai, căsătorit ești, sulă mică ai, ce mai cauți la curve!?”

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4874 secunde