Cum să cucerești o femeie în funcție de țara natală

734
1
Cum să cucerești o femeie în funcție de țara natală - cumsacuceresti-1492689385.jpg

Articole recomandate

Femeia din Europa

Prima întâlnire: O săruți de noapte bună. A doua întâlnire: Reușești să te arunci asupra ei și se lasă cu mozoleală. A treia întâlnire: Faceți sex, dar numai când vrea ea și numai în poziția misionarului.

Femeia din Irlanda

Prima întâlnire: Vă îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex. A doua întâlnire: Vă îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex. Aniversarea de 20 de ani: Vă îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex.

Femeia din Italia

Prima întâlnire: O duci la teatru și la un restaurant scump. A doua întâlnire: Îi întâlnești părinții, iar mama ei pregătește spaghete. A cincea aniversare: Deja aveți cinci copii și urâți gândul de a mai face sex împreună. A șasea aniversare: Îți găsești o amantă.

Femeia din China

Prima întâlnire: O duci la un restaurant scump și nimic nu se întâmplă. A doua întâlnire: O duci la un restaurant scump și nimic nu se întâmplă. A treia întâlnire: Nu aveți o a treia întâlnire, deja știi că nu se va întâmpla nimic.

Femeia din Mexic

Prima întâlnire: O duci la restaurant, vă îmbătați cu tequila și faceți sex pe bancheta din spate a mașinii. A doua întâlnire: Este însărcinată. A treia întâlnire: Ea se mută la tine. Peste o săptămână, mama ei, tatăl ei, cele două surori ale ei, fratele ei, toți copiii lor, bunica ei, iubitul surorii ei și cei trei copii ai lui se mută la tine și supraviețuiesc cu fasole și orez tot restul vieții tale, în casa ta care era frumoasă și confortabilă, dar care acum arată ca o casă de plasament.

Femeia din Arabia

Prima întâlnire: Mama, tata, frații, surorile, verișorii, mătușile, unchii, prietenii și întreaga comunitate arabă află de întâlnire. A doua întâlnire: Ești mort. Nu există a treia întâlnire! 

Comentează știrea

Valeriu
22 aprilie 2017
Banc prost

Banc preost, cu tendita denigratoare. Nu vad poanta dar vad jignirile.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Secretara sexy  te duce la sinucidere
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : În orice situație, fii gentleman!
Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : Discuții despre sex,  în avion
Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : Bulă, în război
Miercuri, 12 Aprilie 2017
Stire din Fun : O mămică… eroină
Luni, 10 Aprilie 2017
Stire din Fun : Sex contra-cronometru
Pagina a fost generata in 0.5633 secunde