Mai multe ştiri online:

Cum a apărut Noul Testament

Ştire online publicată Luni, 21 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un evreu bătrân și foarte credincios își crescuse fiul foarte religios. Tânărul vine într-o bună zi la taică-său și-i zice că el, îndrăgostindu-se de o fată de altă confesiune, va trece la creștinism. Bătrânul evreu moare de inimă rea și fiind așa de credincios ajunge în Rai. Supărat leoarcă se tot plimba în sus și-n jos cu Talmudul în mână, până într-o zi, când se-ntâlni cu Dumnezeu, care-l întreabă:

- De ce ești așa de cătrănit, moșule?

Evreul îi povesti toată tărășenia cu fii-su și cu trecerea de la religia mozaică la cea creștină. Dumnezeu ascultă cu răbdare și la urmă îi zise evreului:

- Stai, moșule, liniștit că nu ești primul căruia i se întâmplă așa ceva. Și eu cu fii-miu am pățit la fel.

- Și ce-ai făcut, Doamne?

- Ce să fac, un Nou Testament!

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8413 secunde