CU CE SE MAI IUBESC TINERII DE AZI… Are o "relație" cu el de peste 6 ani!

196
CU CE SE MAI IUBESC TINERII DE AZI… Are o

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 30 de ani vrea să se mărite cu un avion Boeing cu care ar avea o 'relație' de mai bine de șase ani, transmite Observator.

Tânăra, care locuiește în Berlin (Germania), a declarat că povestea sa de dragoste a început în luna martie 2014, atunci când a ajuns pe aeroportul Berling Tegel. Michele Köbke a povestit că s-a îndrăgostit pe loc de avionul Boeing 737-800, căruia îi spune "schatz" ('dragul meu'). Timp de șase ani, ea s-a întâlnit cu avionul în aeroport, însă l-a putut vedea doar prin geamurile de securitate până în septembrie 2019, atunci când a primit permisiunea să urce la bord.

Michele a sărutat avionul, aripile și motoarele, după ce i-a fost permis să stea în hangarul în care se afla avionul Boeing. 'Timpul petrecut în hangar a fost cel mai frumos din viața mea. Am fost împreună cu el (n.r. cu avionul), ne-am sărutăat și am avut grijă de el. Plănuiesc să mă mut în hangar într-o bună zi, iar cel mai mare vis al meu este să trăiesc și să locuiesc cu el', a declarat Michele, potrivit The Sun.

Tânăra a precizat că plănuiește să se mărite cu avionul Boeing pe 18 martie 2020, la Amsterdam.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Life and Style : Cheia pentru o relație împlinită
Pagina a fost generata in 0.968 secunde