Corigentă la punctualitate: Madonna, dată în judecată de fani!

238
Corigentă la punctualitate: Madonna, dată în judecată de fani! - ddd-1580894389.jpg

Articole recomandate

Cântăreața americană Madonna a fost dată în judecată de doi fani pentru că a început două concerte din New York cu întârziere de 3 ore, potrivit NME, relatează Agerpres. Andrew Panos și Antonio Velotta au inițiat procesul împotriva artistei și a promoterului Live Nation, după ce ea a apărut cu trei ore întârziere la concertele de la Brooklyn Academy of Music din New York, în septembrie și octombrie 2019.

În documentele depuse la Curtea Supremă din Brooklyn, cei doi bărbați susțin că au rămas blocați în oraș. Din cauza startului întârziat al concertelor, ei nu au mai putut ajunge la timp să ia trenurile și alte mijloace de transport, pentru că show-urile s-au încheiat după ora 01.00. În plus, asta le-a afectat programul de lucru de a doua zi. Ei cer daune și plata taxelor de judecată.

Procesul vine după două luni de la inițierea unei acțiuni similare de către fani ai Madonnei din Florida. Madonna, în vârstă de 61 de ani, se află în prezent în turneu în Europa, unde a anulat mai multe concerte din cauza unor probleme provocate de accidentări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Concert de jazz și rock la Constanța
Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Patru seri de concerte, la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.4555 secunde