Cine vorbește, acela spală vasele

509
Cine vorbește, acela spală vasele - cinevorbeste-1390572019.jpg

Articole recomandate

Un băiat agață o fată într-un bar, se îndrăgostesc și hotărăsc să se întâlnească a doua zi. Neavând cu ce să meargă la întâlnire, băiatul își cumpără de la SH o bicicletă. Fiindu-i teamă ca bicicletă să nu ruginească prea repede în cazul unei ploi, cumpără un tub de vaselină ca să ungă lanțul. Fata îl invită acasă la ea și-i face cunoștință cu părinții ei. Odată așezați la masă, tatăl spune: 
- În casa asta avem o regulă: cine vorbește primul la masă, spală toate vasele. 
Băiatul se uită în jur și vede mormane de vase, așezate unele peste altele, împrăștiate prin toată bucătăria (nimeni nu mai vorbise în timpul cinei de ani). "Trebuie să fac ceva sau vasele astea o să-mi dea mare bătaie de cap", se gândește. Începe să se masturbeze. Tatăl fetei e vădit furios, dar nu spune nimic. Văzându-i indiferența, băiatul prinde și mai mult tupeu: își ia prietena și o trântește pe masă, făcându-și treaba. Tatăl scoate flăcări pe nas, dar nu cedează. Băiatul le ia la rând pe mama și pe sora fetei și îl înfurie pe tată, dar nu suficient. 
La un moment dat se aud niște tunete. Gândindu-se la bicicletă, băiatul fuge să o ungă. Ia vaselina în mână și când să iasă pe ușă, dă nas în nas cu tatăl. Ochii lui se fac cât cepele, el se ridică în picioare și spune: 
- Bine! Voi spăla nenorocitele de vase!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Probleme în largul mării
Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau moarte?
Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex pe bani falși
Pagina a fost generata in 0.4537 secunde