Cele 13 diferențe dintre femei și bărbați

1040
Cele 13 diferențe dintre femei și bărbați - 93f04334d788c3a859389e0f7708f1eb.jpg

Articole recomandate

1. Numele. Dacă Ana, Maria, Cristina și Corina se întâlnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunându-și pe nume. Dacă Radu, Mihai, George și Marius ies la o bere, vor dialoga, spunându-și (afectuos): "Grasule", "Prostule", "Jegosule", "Cap" sau "Moșule".
2. Achitarea notei de plată. Când se primește nota de plată, Radu, Mihai, George și Marius vor plăti fiecare câte 10 lei, chiar dacă nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea mărunt și niciunul nu va recunoaște că ar dori rest… Când femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geantă.
3. Banii. Un bărbat va plăti 20 de lei pentru ceva ce valorează doar 10 lei, însă îi este necesar. O femeie va plăti 10 lei pentru ceva ce valorează 20 lei și nu îi este necesar, dar este la reducere.
4. Baia și lucrurile personale. Un bărbat are cinci obiecte în baie: o periuță de dinți, pasta de ras, aparatul de ras, un săpun și un prosop luat de la hotel. Numărul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un bărbat nu este capabil să le identifice.
5. Argumente și discuții: Femeia are întotdeauna ultimul cuvânt în orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un bărbat după aceea, este doar începutul unei noi discuții.
6 Pisicile. Femeile iubesc pisicile. Bărbații afirmă că iubesc pisicile, însă le alungă imediat ce femeia nu mai este de față.
7. Viitorul. O femeie își face griji cu privire la viitor până când se căsătorește. Un bărbat nu își face niciodată griji referitoare la viitor până când se căsătorește.
8. Succesul. Un bărbat realizat este acela care produce mai mult decât poate cheltui soția sa. O femeie realizată este aceea care poate găsi un astfel de bărbat.
9. Mariajul. O femeie se căsătorește cu un bărbat, sperând că acesta se va schimba, însă el nu o va face. Un bărbat se căsătorește cu o femeie, sperând ca aceasta să nu se schimbe, însă ea o va face.
10. Vestimentația îngrijită. O femeie este îngrijită când merge la cumpărături, când udă plantele, aruncă gunoiul, răspunde la telefon, citește o carte sau un mail etc. Un bărbat va fi aranjat cu ocazia unei nunți sau a unei înmormântări.
11. Natural. Bărbații se trezesc la fel de atrăgători ca atunci când s-au culcat. Femeile, cumva… se deteriorează în timpul nopții!
12. Familia. Ah, copiii! O femeie știe totul despre copiii ei. Știe la ce oră este programarea la dentist, cunoaște relațiile lor sentimentale și anturajul, mâncarea preferată, temerile as-cunse, speranțele și visele. Un bărbat are o vagă idee că în aceeași casă există niște omuleți mici.
13. Concluzia. Orice bărbat căsătorit ar trebui să își uite greșelile. Nu ar avea sens ca doi oameni să își amintească mereu același lucru…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Fun : Nervii trebuie descărcați...
Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Fun : Concurs de secretare
Joi, 14 Aprilie 2011
Stire din Fun : Sânii reginei…
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Fun : Totu-i pe dos...
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Fun : Dulapul cu figuri
Pagina a fost generata in 1.8931 secunde