€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Când greșești adresa de e-mail

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Hannu vrea ca totul să fie perfect la aniversarea a 30 de ani de căsătorie, pe care o pregătește la hotelul unde el și soția lui și-au petrecut luna de miere. Așa că se duce acolo cu o zi înainte, ca să facă toate pregătirile necesare. Seara, îi trimite un e-mail soției, dar greșește adresa și mesajul ajunge la o femeie al cărei soț murise de curând. A doua zi, fiul văduvei își găsește mama leșinată în fața computerului. Pe ecran era afișatat acest mesaj:

„Scumpa mea soție, am ajuns aici și totul e gata pentru venirea ta, mâine. Sper că vei găsi sosirea aici la fel de plăcută cum a fost pentru mine. P.S.: Este foarte cald aici!".

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6806 secunde