€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Când femeia își ia zi liberă…

Ştire online publicată Marţi, 25 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Într-o zi soțul vine de la servici și nu poate băga mașina în garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj și găsește jeepul deschis și câinele plin de noroi întins pe banchetă. Intrigat intră în curte unde vede copii într-o baltă de noroi, piscina era și ea plină de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intră în bucătărie nu fără a observa că geamul de la ușă era plin cu pălmuțe de ciocolată, clanța îmbrăcată în felii de șuncă și gaura cheii înfundată cu un cârnat.
În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis și conținutul lui vărsat pe podea, farfurii și pahare murdare peste tot. Pe masă o baltă de suc. Pe jos nu se putea călca altfel decât pe mâncarea cățelului sau în conținutul borcanelor de murături. Începe să își caute soția prin toată casa. Era un vacarm televizorul și calculatorul cu jocuri erau date la maximum.


Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă murdară și sulurile de hârtie igienică erau derulate pe pereți, tavan, prin cadă și pe mânerul de la ușă .


În sfârșit își găsește soția în dormitor relaxată cu o mască pe față, bigudiuri în păr. Citea o carte și asculta muzică cu căștile pe urechi. O întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde.


-Îți aduci aminte când te întorceai acasă și mă întrebai ce am făcut toată ziua? Astăzi nu am făcut nimic!
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4087 secunde