X
X
Mai multe ştiri online:

BANCURI

Ştire online publicată Luni, 11 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Mirele și mireasa nu erau foarte tineri și nici foarte frumoși. După ceremonie, mirele se duce la părintele care oficiase nunta și, după cum era obiceiul, îl întreabă cât îl costă. Părintele îi spune: 
- Te las pe tine să hotărăști, cât crezi tu că merită nevasta ta. 
Mirele se uită lung la proaspăta soție și îi întinde un euro. Părintele se uită și el lung la mireasă și îi întinde 50 cenți rest. 


Un scoțian vine acasă și îi spune nevestei: 
- Am economisit 10 penny astăzi! 
- Cum așa? 
- Nu am luat tramvaiul, ci am fugit după el! 
- Vai, vai… Puteai să economisești două lire! 
- Cum?! 
- Trebuia să fugi după taxi! 


Cu ocazia recrutării în armată, un tânăr, dorind să-l mituiască pe doctor, pentru a scăpa de armată, își bagă în fund un sul de bancnote. La control, doctorul îl pipăie și dă verdictul: "Apt pentru serviciul militar". 
Derutat, tânărul se gândește că doctorul nu a văzut surpriza pregătită. 
- Domn doctor, dar am hemoroizi… 
- Ai, dar nu suficienți! 


Locotenentul îi întreabă pe soldați: 
- Cine vrea să vină azi cu mașina la scos cartofi? 
Înaintează doi, iar locotenentul îi duce la mașină. Apoi către ceilalți:
- Restul veniți pe jos! 


Un avion întârzie la decolare. După vreo oră, în fine, reușește să decoleze. Un pasager curios întreabă însoțitoarea de bord: 
- Nu vă supărați, ce a provocat întârzierea? 
- Nimic serios, pilotul a observat niște vibrații neobișnuite la motoare și a durat destul de mult până să găsim alt pilot care să zboare cu avionul acesta. 


Nuntă studențească: 
- Hei, de ce mireasa nu bea? 
- Pentru că ea n-a pus bani pentru băutură!


Distribuie :

Articole din aceeaşi secţiune

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2633 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1564 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1507 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.207 secunde