Mai multe ştiri online:

Bancuri

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La internat, directorul unui internat îi previne pe băieți:
- Dacă prind pe unul din voi în dormitorul fetelor, îl amendez cu 10 euro, a doua oară îl ard cu 20 de euro și a treia oară cu 40 de euro! 
Din spate, o voce timidă:
- Domnule director, un abonament cât costă?


O ambulanță gonește pe străzi și la o intersecție accidentează un pieton. Șoferul coboară imediat, ridică victima, o așază pe targă și continuă drumul spre spital. La un moment dat, se întoarce zâmbind spre accidentat și îi spune:
- Ce noroc formidabil ați avut că treceam pe aici!


În sala de concert dă buzna o echipă de polițiști, cu armele pregătite. Toți sunt speriați. Tipul de la pian spune cu voce tremurândă:
- Care e problema?
Polițiștii:
- Am fost informați că aici cineva își bate joc de un oarecare Mozart.


Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui râu și-l întreabă pe un polițist care pescuia, dacă-i adâncă apa fiindcă vrea să-și spele mașina. Acesta îi răspunde că nu este. Șoferul intră cu mașina în râu, se scufundă, abandonează automobilul, iese cu chiu cu vai din apă și începe să țipe la polițai: 
- Ai zis că apa-i mică și uite că era să mă înec!
- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mică, au trecut niște rațe și de-abia le ajungea până la piept!


Un angajat intră în biroul șefului, smulge cablul telefonic din perete, îi aruncă hârtiile pe jos, îi toarnă cafeaua pe cap și dă să-l bată până colegii din birou strigă:
-Oprește-te Ghiță, noi am glumit, nu ai câștigat la loto...


O bătrână urcă în tramvai și ca de obicei toate locurile sunt ocupate. La un moment dat vede un puști stând pe un scaun. Așteaptă vreo cinci minute dar băiatul nu se ridică și se face că nu o vede. Aceasta indignată, îi zice:
- Nu știi să oferi și tu locul celor mai în vârstă?
La care pustiul răspunde:
- Ce, te dor picioarele? Când erai tânără ofereai și tu locul celor vârstnici?
- Bineînțeles.
- Vezi, de-aia te dor picioarele!
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9236 secunde