Așa arată un angajat model

461
Așa arată un angajat model - angajatimodel-1516203467.jpg

Articole recomandate

1. Nu umbla niciodată fără un document în mână. Angajații cu mâinile goale dau impresia că se pregătesc pentru pauza de cafea. Oamenii cu un ziar în mâini dau impresia că se duc la toaletă.

2. Folosește calculatorul pentru a părea ocupat. De fiecare dată când folosești calculatorul, pare că muncești în ochii celor care trec pe lângă tine. Poți trimite și primi email-uri personale, să colinzi net-ul de la un cap la altul și, în general, să te simți bine, fără să faci mare lucru. Când ești prins de șeful tău - și vei fi prins - cea mai bună apărare este să spui că înveți să folosești un nou program.

3. Birou murdar. Șefii pot trece neobservați dacă au birourile curate. Pentru noi, ceilalți, acest lucru dă impresia că nu muncim suficient. Clădește grămezi imense de documente în jurul spațiului tău de lucru, volumul contează.

4. Mesagerie vocală. Nu răspunde niciodată la telefon dacă ai mesagerie vocală. Nu te sună nimeni doar ca să-ți dea ceva degeaba - sună pentru că vor ca TU să muncești pentru EI. Asta nu e viață!

5. Pari nervos și supărat. Cu o asemenea atitudine, vei da impresia șefilor că ești tot timpul ocupat.

6. Pleacă târziu de la serviciu. Întotdeauna pleacă târziu de la serviciu, mai ales când șeful este încă acolo. Ai putea citi reviste sau cărți. Asigură-te că treci pe lângă biroul șefului când pleci. Trimite mesaje importante la ore neortodoxe.

7. Suspină, pentru a crea efect. Suspină gălăgios când sunt multe persoane în jur, dând impresia că ești sub presiune.

8. Strategia de stocare. Nu este de ajuns să faci grămezi de documente pe masă. Așază o grămadă de cărți pe jos, etc. (manualele groase de calculatoare sunt cele mai bune).

9. Creează-ți un vocabular. Citește câteva reviste de calculatoare și învață cuvintele cheie și denumirile noilor produse. Folosește-le liber în conversațiile cu șefii tăi. Ei nu trebuie să înțeleagă ce spui, dar îi vei impresiona. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Cum se fac afacerile corect
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Soția mea  face magie
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Blonda tot blondă rămâne...
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Fii un gentleman!
Marţi, 16 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Cel mai fidel bărbat din lume
Marţi, 16 Ianuarie 2018
Stire din Fun : De ce nu te lași  de fumat?
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Mâna dreaptă a șefului
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Georgel și extratereștrii
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Tinerii  și tehnologia
Pagina a fost generata in 0.4537 secunde