€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Zonele Gară și Eden, luate la puricat de jandarmi! Cinci persoane, prinse în timp ce vindeau ilegal țigări

Ştire online publicată Miercuri, 18 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmii au surprins în Constanța cinci persoane care doreau să vândă, ilegal, 283 pachete de țigări netimbrate.

În perioada 17-18 octombrie a.c. între orele 07.00-07.30, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, au desfășurat două acțiuni punctuale în zona Gară Constanța și „Eden”, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 45- 64 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, 283 pachete de țigări netimbrate (5660 țigarete), fără timbre accizabile, inscripționate “Rothmans”, „Marlboro” „Ashima”, „Compliment” și „Winston”.

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate la I.P.J. Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

"Recomandăm cetățenilor să-și achiziționeze produsele numai de la comercianții autorizați. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica.", spun oamenii legii din Constanța. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7886 secunde