Zonele aglomerate din Constanța, în atenția polițiștilor. Câte amenzi au dat oamenii legii

155

Articole de la același autor

Aproximativ 150 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, în noaptea de duminică spre luni, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în principalele zone aglomerate din județul Constanța, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța. În timpul controalelor, au fost verificate 90 de societăți comerciale și au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 125.000 de lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În același timp, inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au verificat unitățile de turism, cluburile și discotecile și au aplicat 40 de sancțiuni, în valoare de 6.500 de lei.

"Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au precizat reprezentanții Poliției Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3834 secunde