"Ziua Veteranilor de Război", marcată de militarii Forțelor Navale Române

465

Articole de la același autor

Militarii din Forțele Navale Române participă, în perioada 26-27 aprilie, la activități organizate cu prilejul "Zilei Veteranilor de Război", în garnizoanele Constanța, Brăila, Babadag și Tulcea.


La Constanța, marinarii militari vor participa joi, 26 aprilie, la ceremonialul militar și religios, la Monumentul Eroilor din cel De-al II-lea Război Mondial, în Cimitirul Central, începând cu ora 10:00. La Brăila, vineri, 27 aprilie, de la ora 10:00, în Cimitirul Eroilor "Sfinții Constantin și Elena" se vor desfășura ceremonii religioase și se vor depune coroane de flori.


În județul Tulcea, marinarii vor participa vineri, 27 aprilie, începând cu ora 10:00, la ceremoniile militare și religioase de la Monumentele Eroilor din localitățile Babadag și Jurilovca, iar în garnizoana Tulcea la Cimitirul Eroilor.
La activități sunt invitați să participe cadre militare, veterani de război, reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere și reprezentanți ai Cultului Eroilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0299 secunde