Ziua și consumatorii de droguri. Ultima "captură" a jandarmilor

394
1
Ziua și consumatorii de droguri. Ultima

Articole de la același autor

Nici în week-end-ul care a trecut, militarii constănțeni nu i-au trecut cu vederea pe cei care consumă droguri pe raza municipiului Constanța. 


Jandarmii Grupării Mobile Constanța au dat de urma a șase tineri care își pregăteau joint-uri. Aceștia au fost prinși, sâmbătă după-amiază, în intervalul orar 11.00-15.00, în zona Gării și la Far. În urma perchezițiilor corporale, oameni legii au descoperit asupra tinerilor, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, 32 de pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare verde și un aparat de mărunțit. 


Militarii au confiscat marfa și au predat-o colegilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța pentru a continua cercetările în acest caz. 


"De la începutul anului până în prezent, jandarmii Grupării Mobile Constanța au constatat, în timpul misiunilor, în flagrant, asumându-și riscuri foarte mari, 417 infracțiuni pe linia traficului și consumului de substanțe cu efect psihoactiv, fiind identificați 593 de consumatori și distribuitori care aveau asupra lor 1.624 de pliculețe ce conțineau droguri, joint-uri cu substanțe psihoactive și recipiente cu substanțe psihotrope", a declarat maior Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis". 


Comentează știrea

catalin
12 octombrie 2015

Lucrezi cat vrei, castigi cat vrei ! Nu este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii; principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic; plata castigurilor realizate este garantata prin contract, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale; se lucreaza part-time sau full-time, la alegere; sunt suficiente studiile medii, cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Bișnițari prinși de jandarmi
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu droguri
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Actual : Avion plin cu droguri, PRĂBUȘIT
Pagina a fost generata in 0.387 secunde