Ziua Poliției Române, celebrată prin proteste în stradă

221
Ziua Poliției Române, celebrată prin proteste în stradă - protestpolitisti2-1616696860.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din întreaga țară, din toate sindicatele din sistem, s-au strâns, joi, 25 martie, în fața Guvernului și a sediului Ministerului Afacerilor Interne, în ample proteste. Motive de supărare sunt numeroase, pornind de la înghețarea drepturilor salariale, până la modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, „care să asigure eficiența misiunilor derulate în slujba cetățenilor și a statului, dar și protecția polițiștilor”.

Membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, dar și ai Sindicatului Europol și Sindicatului Diamantul au scandat în fața instituțiilor guvernamentale, cerându-și drepturile: „Ne-am săturat de ipocrizie! Nu mai vrem să fim umiliți! Nu mai vrem să fim discriminați!”.

„Continuăm protestele, întrucât Guvernul și Parlamentul au legiferat, afectând drepturile economice și profesionale ale familiei noastre ocupaționale, ale pensionarilor și ale celorlalți angajați din România, dar și pe fondul încălcării grosolane a drepturilor omului în România”, au arătat reprezentanții SNPPC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3227 secunde