Ziua Marinei 2019: Mii de persoane sunt așteptate la Constanța

106
Ziua Marinei 2019: Mii de persoane sunt așteptate la Constanța - img-1565848461.jpg

Articole recomandate

Mii de persoane sunt așteptate să asiste, astăzi, la manifestările de Ziua Marinei organizate pe faleza din Constanța, oamenii urmând să vadă exerciții complexe ale militarilor din cadrul Forțelor Navale. La eveniment vor fi prezenți și militari americani și italieni. La manifestări și-au anunțat participarea numeroase oficialități, printre care președintele Klaus Iohannis și ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Potrivit reprezentanților Forțelor Navale, mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave și ambarcațiuni prezintă, joi, cel mai mare spectacol naval pe care Forțele Navale Române îl organizează, an de an, în România.

Toate evenimentele organizate cu acest prilej sunt dedicate navei-școală "Mircea", "Ambasadorul onorific în serviciul României", care a împlinit, anul acesta, 80 de ani de când se află în slujba Marinei Române. Pentru recunoașterea contribuției sale la promovarea imaginii țării noastre pe meridianele lumii, precum și pentru rolul său în păstrarea valorilor și tradițiilor marinărești, drapelul navei-școală "Mircea" va fi decorat cu "Ordinul Virtutea Maritimă cu însemn de pace în grad de Comandor".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7744 secunde