€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Ziua Eroilor, sărbătorită în avans, la Muntele Rece

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Cu o săptămână înaintea comemorării eroilor neamului, militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, în cooperare cu elevii Școlii Gimnaziale Muntele Rece, au desfășurat o activitate de întreținere, plantare de flori și îngrijire a cimitirului eroilor din Al Doilea Război Mondial, situat în localitatea Muntele Rece. 


Totodată, în cadrul activității au fost prezentate faptele de vitejie a militarilor Diviziei 2 Munte care au căzut la datorie în aceste locuri, prezentarea constituindu-se ca o lecție de istorie a locului și a acțiunilor militare de amploare desfășurate în această zonă istorică. 


Acțiunea reprezintă deja o tradiție și se înscrie în seria de manifestări premergătoare comemorării Zilei Eroilor, reprezentând un semn de recunoștința față de eroii României căzuți pe crestele munților din Ardeal. 
Copiii prezenți la activitate au demonstrat încă o dată faptul că generația tânără este pregătită să continue exemplul înaintașilor și să își iubească glia strămoșească, să fie curajoși, dârji și cu un înalt simț al datoriei față de țară. 
Anul acesta, Ziua Eroilor va fi sărbătorită joi, 6 iunie. 
Căpitan Marius LIUȚE 
Forțele Terestre Române - Ministerul Apărării Naționale
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6002 secunde