Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

ZIUA CEA MARE! Kovesi află, azi, dacă va fi sau nu revocată din funcție

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele României, Klaus Iohannis, va face declarații de presă, în această seară, de la ora 18,00. Așadar, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va afla dacă va fi sau nu revocată din funcție. 

Decizia președintelui are o miză uriașă, spun voci din societatea civilă. Nu ar fi vorba doar despre schimbarea procurorului-șef al DNA, ci despre viitorul luptei anticorupție și încercarea majorității parlamentare de a impune controlul politic asupra justiției.

Procedura de revocare a fost demarată de ministrul Justiției, pe 22 februarie. După evaluarea activității conducerii DNA, Tudorel Toader a ajuns la concluzia că Laura Codruța Kovesi a încălcat Constituția și a comis „acte și fapte de netolerat". CSM a dat aviz negativ propunerii ministrului.

Părerea ta contează !
1
Ismail via brussel
luni, 16 aprilie
Otrava României coruptia

Ministrul justiției Tudor e mana dreaptă a lui Dreagna PSD să scăpa basma curata an 2 ani sau schimb 2 miniaturi mai urmeaza priminista Dancila ,dacă un partid ași schimba priministrii sub papucul steagul ii PSD e un guvern corupt care joaca rolul ping pong așa a pățit partidul CD&V din Belgia 2 miniștri la al treilea populația Belgiei a luoat cu asalt guvernul la antrebari .Rolul Romaniei este corupția din ani comunismului și până an prezent 2018 și următorii ani România va a vea titlu din partea UE și ONU și CEDO Corupția nu va luoa sfârșit de cât după decizia populației cam ne vom trezi.

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1973 secunde