Ziua ambulanțier, noaptea contrabandist. Urmărire ca-n filme în Brașov

159
Ziua ambulanțier, noaptea contrabandist. Urmărire ca-n filme în Brașov - ambulanta14889532641499431505150-1522826063.jpg

Articole recomandate

Un șofer de ambulanță din Brașov a fost arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări. Omul a fost surprins de jandarmi în timp ce încărca, într-o furgonetă, peste 7.000 de pachete netimbrate. A încercat să fugă, dar a fost prins după o urmărire care s-a întins pe 30 de kilometri.


Bărbatul de 43 de ani a fost văzut întâmplător de o patrulă a Jandarmeriei în timp ce încărca două pachete voluminoase într-o furgonetă.


"A început să gonească amețitor prin cartier, fără să țină cont că poate să rănească pe cineva. Colegii mei n-au avut cum să îi blocheze calea, pentru că riscau un accident și, la un moment dat, acea persoană a ieșit din Brașov, spre Sfântu Gheorghe", a relatat Laurențiu Stoian, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov.


În plină urmărire, jandarmii au cerut sprijin prin stație. Li s-a alăturat un fost pilot de încercare, angajat al Poliției.


"Am reușit să-l ajung din urmă abia la intrare în Sfântu Gheorghe. A făcut manevre de evitare, a intrat între blocuri. Am ajuns paralel cu el, a oprit și a sărit din mașină și a fugit între blocuri. Am reușit să-l imobilizăm, l-am încătușat", a detaliat Stelian Stănescu, de la Secția 5 Poliție Brașov.


Peste 7.300 de pachete cu țigări netimbrate au numărat polițiștii în cele două bagaje voluminoase și în mai multe compartimente ale furgonetei, special concepute pentru ascunderea și transportul de țigări. Marfa și vehiculul au fost ridicate de Poliție.


Bărbatul de 43 de ani lucrat până în 2012 la ISU Covasna, după care s-a angajat la Ambulanța Brașov, cu cazierul curat. În 2014 însă, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, iar polițiștii spun că nu e singura condamnare de acest gen din cazierul omului.


Șoferul de ambulanță a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La scurt timp, Serviciul de Ambulanță Brașov i-a suspendat contractul de muncă, scrie digi24,ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.893 secunde