€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Zidarul acuzat că practică meseria de dentist a fost eliberat. Nu s-au depus plângeri pe numele lui

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Bărbatul din Gruiu, județul Ilfov, acuzat că a practicat stomatologia fără a avea dreptul să facă acest lucru, a fost pus în libertate de procurori, deoarece nu au fost depuse plângeri pe numele său.


De meserie zidar, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu profesa și că face niște cursuri medicale, precizând că soția sa este medic stomatolog, însă nici ea nu practica în ultima perioadă această meserie. După perchezițiile de sâmbătă, bărbatul a fost audiat mai multe ore la Poliția Snagov, iar anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva bărbatului, având în vedere că pe numele acestuia nu au fost depuse, până acum, plângeri. 


Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este zidar de meserie și nu a absolvit decât opt clase, este bănuit ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, însă el a negat acuzațiile. În comuna Gruiu, bărbatul e cunoscut drept „Costel zidarul” sau Dentistul. Localnicii spun că, de fapt, soția lui a fost stomatolog, dar nu a mai profesat din cauze medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7705 secunde