€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

ZIDAR, prins că făcea pe DENTISTUL lângă București. Percheziții de ultima oră

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Escrocul italian care făcea operații estetice în România nu e singur. Autoritățile au descoperit un dentist fals în comuna Gruiu de lângă București. Poliția face percheziții la această oră la casa acestuia, transmite Realitatea TV.

Polițiștii fac percheziții la locuința unui bărbat de 50 de ani, care a practica meseria de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, în cauză fiind deschis dosar penal, anunță Poliția Ilfov.

Au fost găsit ustensile de stomatologie și medicamente specifice în casa bărbatului, deși acesta nu avea drept de practică în domeniu. Potrivit Realitatea TV, bărbatul ar fi zidar de profesie.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, arată reprezentanții Poliției Ilfov.

În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2167 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6865 secunde