Zi neagră pentru mai mulți șoferi din Constanța! S-au ales cu dosare penale

189
Zi neagră pentru mai mulți șoferi din Constanța! S-au ales cu dosare penale - pietonaccidentat1456852753150011-1570786450.jpg

Articole recomandate

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, având suspedat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.


La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat o femeie de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cireșului din orașul Ovidiu fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4551 secunde