Zi însângerată pe șoselele Constanței: accidente pe bandă rulantă!

542

Articole de la același autor

Zi însângerată la malul mării: în decurs de câteva ore, pe șoselele Constanței au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu un mort și mai mulți răniți.

Nici nu se luminase afară când, în localitatea Șipote, liniștea comunității a fost tulburată de o bubuitură. Un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani a intrat în gardul unei gospodării, din care a ricoșat în locuință. Un impact violent, soldat cu decesul șoferului și rănirea unui pasager, în vârstă de 74 de ani. Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea incidentului mortal. Din primele informații, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 4.00, pe strada Traian, iar șoferul circula dinspre Deleni către satul Veleni. Surse apropiate anchetei spun că de vină a fost viteza excesivă, dar acest aspect urmează să fie stabilit în urma cercetărilor. Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au mai reușit să-i salveze viața.



După câteva ore, mai precis în jur de 9.20, un alt incident rutier violent avea loc într-o zonă parcă predestinată accidentelor grave. Mai precis, pe DN 22, în zona Tariverde, în apropiere de localitatea Mihai Viteazu. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în incident au fost implicate un microbuz cu călători și două autoturisme, toate vehiculele ajungând în afara părții carosabile. Traficul în zonă a fost restricționat, iar la accident au intervenit atât elicopterul SMURD, cât și mai multe echipaje de la SMURD și Ambulanță, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.



În cele trei vehicule erau 27 de persoane, dar din fericire doar patru au avut nevoie să fie transportate la spital, celelalte fiind îngrijite, în funcție de necesități, la fața locului. La spital au ajuns șoferul unuia dintre autoturisme, un tânăr de 21 de ani, cu politraumatisme (traumatism cranio-cerebral, de bazin și amnezie retrogradă), cât și pasagerul din dreapta, un tânăr de 24 de ani (traumatism la coloana vertebrală, la umăr și de bazin); de asemenea, două pasagere din microbuz au ajuns la Spitalul Județean Constanța, respectiv o femeie de 58 de ani, cu mai multe traume, și o femeie de 65 de ani, lovită grav la umăr și la brațul stâng.

Surse apropiate anchetei au arătat că accidentul rutier a avut loc urmare a unei depășiri neregulamentare, realizată de tânărul de 21 de ani, care a fost grav rănit.



Carambol cu cinci mașini, în zona Palas

La nici jumătate de oră, un alt apel la numărul unic de urgență 112 anunța un carambol pe Șoseaua I.C. Brătianu, în zona Palas a municipiului Constanța. Cinci autoturisme au fost implicate în incidentul rutier, iar traficul în zonă a fost îngreunat în zonă o bună perioadă. În urma acestui incident, au fost rănite trei persoane, respectiv șoferul unuia dintre autoturisme, un tânăr de 20 de ani, cât și două femei, de 20 și respectiv 33 de ani.





Seria accidentelor a continuat…

Un alt accident teribil a avut loc, luni, pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, în apropierea Spitalului Județean. În incident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul era parcat. O persoană a fost rănită ușor.



De asemenea, un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, la ora prânzului, în localitatea constănțeană Negru Vodă. În toate cazurile, oamenii legii au deschis anchete penale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde