Zi decisivă pentru Kovesi: Va fi audiată din nou, joi, la secția de anchetare a magistraților

147
Zi decisivă pentru Kovesi: Va fi audiată din nou, joi, la secția de anchetare a magistraților - kovesipe10527400-1551903765.jpg

Articole recomandate

Laura Codruța Kovesi a fost citată din nou la Secția specială de anchetare a magistraților pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunț făcut de către Sebastian Ghiță. Tot joi, Parlamentul European decide pașii de urmat în privința numirii șefului Parchetului European.

Laura Codruța Kovesi a declarat pentru Realitatea TV că a aflat prin intermediul presei că va fi audiată pe data de 7 martie, iar ulterior a primit citarea de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție.

Laura Codruța Kovesi va fi audiată pe data de 7 martie, exact ziua în care președinții din Parlamentul European – liderii grupurilor politice și președintele forului – vor decide următorii pași de urmat în privința numirii procurorului-șef european înainte de demararea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Laura Codruța Kovesi a fost audiată pe 15 februarie la Secția de investigare a magistraților din cadrul Parchetului General într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiță. Acesta a fugit în Serbia, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupție.

Sursa: realitatea.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.935 secunde