ZI DECISIVĂ PENTRU FOSTUL PRIMAL AL CONSTANȚEI, RADU MAZĂRE

318
ZI DECISIVĂ PENTRU FOSTUL PRIMAL AL CONSTANȚEI, RADU MAZĂRE - radumazare13778818221426503172-1515571561.jpg

Articole recomandate

ÎCCJ va decide astăzi dacă judecă mai repede cererea de arestare în lipsă a lui Radu Mazăre, fost primar al Constanței, plecat în Madagascar, în timpul controlului judiciar.

DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre. În dosarul în care Radu Mazăre este sub control judiciar, el este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese.

Termenul în acest proces era stabilit pentru 23 ianuarie, însă instanța ar putea decide miercuri dacă judecă mai repede cererea procurorilor.


Pe 30 decembrie, IGPR a anunțat că Radu Mazăre, care se afla sub control judiciar, nu s-a prezentat la Poliția din Constanța pentru semnarea graficului de prezență, fostul edil informându-l pe ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic.

"Conform procedurii, polițiștii constănțeni au sesizat Înalta Curte de Casație și Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței măsurii preventive a controlului judiciar, polițiștii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse", preciza IGPR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4735 secunde