€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

ZI DECISIVĂ PENTRU FOSTUL PRIMAL AL CONSTANȚEI, RADU MAZĂRE

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
ÎCCJ va decide astăzi dacă judecă mai repede cererea de arestare în lipsă a lui Radu Mazăre, fost primar al Constanței, plecat în Madagascar, în timpul controlului judiciar.

DNA a cerut emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre. În dosarul în care Radu Mazăre este sub control judiciar, el este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese.

Termenul în acest proces era stabilit pentru 23 ianuarie, însă instanța ar putea decide miercuri dacă judecă mai repede cererea procurorilor.


Pe 30 decembrie, IGPR a anunțat că Radu Mazăre, care se afla sub control judiciar, nu s-a prezentat la Poliția din Constanța pentru semnarea graficului de prezență, fostul edil informându-l pe ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic.

"Conform procedurii, polițiștii constănțeni au sesizat Înalta Curte de Casație și Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței măsurii preventive a controlului judiciar, polițiștii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse", preciza IGPR.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7525 secunde