Zi de doliu la KMG International

214

Articole recomandate

Toți angajații KMG International vor ține o zi de doliu astăzi, 26 august în urma incendiului care s-a produs, la începutul acestei săptămâni, pe platforma Petromidia, soldat cu un mort și trei răniți.

"În urma recentelor evenimente petrecute în cadrul rafinăriei Petromidia, în semn de prețuire și respect pentru colegul nostru decedat, toți angajații KMG International vor ține zi de doliu astăzi, 26.08.2016. Întregul colectiv al companiei și-a manifestat tot suportul pentru colegii implicați în incendiu și vom continua să fim alături de familiile tuturor celor afectați în aceste momente grele. Compania va acorda un ajutor financiar familiilor colegilor răniți, iar departamentul de resurse umane susține pregătirile necesare procesiunii de înmormântare", precizează KMG International.

Incendiul care a afectat instalația de distilare în vid de la Petromidia în data de 22 august 2016 nu a fost precedat de o explozie, după cum indică primele cercetări ale specialiștilor, iar această precizare se regăsește și în comunicările oficiale ale Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și Inspectoratului Teritorial de Muncă, se arată într-un comunicat recent al KMG Rompetrol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4061 secunde